Dessau 2.03.71

Jeg løb 2.03.71 i Dessau. Måske nok på den hårdeste måde man kan løbe den tid. Havde over 61 på første omgang, og så var det bare 2. Omgang i Bane 2 uden om de skøre kællinger som tænkte: “ja, i dag vil jeg løbe 26 på de første 200m ind i en stiv modvind, derefter vil jeg ignorere haren og bare sætte tempoet heeelt ned” But why? Det er nu ikke nogen undskyldning for endnu en gang at være for passiv i starten. Til mit forsvar, så endte hende der vandt løbet i samme position som jeg, så jeg havde en at følges med der ude i bane 2 :-) hun havde bare lidt mere at skyde med til sidst. Men en 3. Plads i et godt felt, og 2.03 på den måde siger noget om at formen er der. Nu er det bare spørgsmålet om jeg får nogle flere chancer for at vise det…2 kommentare

 1. Anders wrote:

  Hej Rikke,

  Jeg hørte engang et foredrag med en svensker, der har coachet nogle af de største af sidste generations golfstjerner. Han fortalte en historie om en top-golfspiller, der pludselig ringer en aften, hvor han havde fået et kompleks over for greens. I telefonen taler coachen golfspilleren igennem visualiseringen af de første syv huller af den her kendte golfbane, hvor spillerens søn kommer løbende ham i møde hver gang han går ind på en green. I historien laver golfspilleren dagen efter birdies på de syv første runder :-) pointen – eller mit ydmyge forslag: jeg ved fra din bog at du visualiserer løbet på forhånd. Var det en ide at dit barn står klar der, hvor du gerne vil lægge forrest eller vil lægge i en bestemt bane, eller hvad det nu er du gerne vil. Du kan høre, at jeg ikke helt forstår, hvad det er du gør galt i forhold til taktikken, men jeg håber du selv kan omsætte min historie til en brugbar visualisering :-) Og gi den så gas, når du får chancen igen, så vil kan se dig til OL :D

  Pøj pøj
  Anders

 2. rikke wrote:

  Det er måske en god ide :-) jeg vil prøve næste gang.

Skriv en kommentar