Manchester 2.03.82

Så kom jeg rigtigt i gang med sæsonen. Jeg kan ikke tillade mig at være andet end tilfreds med min tid. Men jeg tror formen er til mere, og når man ser løbet tror jeg roligt vi kan konstatere at jeg IKKE fik holdt min taktiske plan. Jeg gjorde faktisk alt det jeg havde besluttet mig for ikke at gøre: jeg blev skubbet ned bagerst i feltet, og jeg fik ikke reageret da feltet blev splittet op. Så øhh, det er vist en ommer. Men det gode ved løbet var at jeg oplevede at min finish er intakt. I 2008 følte jeg at jeg havde mistet min evne til at afslutte, men i går havde jeg noget at skyde med, selv om det kneb lidt de sidste 40m så henter jeg meget. Men tænk hvis jeg faktisk havde være med helt fremme, sådan som jeg havde sagt jeg ville! Se løbet her

Watch more video of 2012 British Milers Club Manchester Grand Prix on www.athleticos.org

 Skriv en kommentar