Ny rolle som konsulent i den humanitære sektor

I det nye år er jeg startet som konsulent for Leadership for Humanitarians. Et partnerskab mellem den humanitære sektor og det internationale konsulenthus FranklinCovey, kendt for 7 Gode Vaner og Speed of Trust. I fællesskab har de udviklet en række programmer, som specifikt adresserer de udfordringer ledere og andre arbejdere i den humanitære sektor kæmper med. Det er lidt af en tillidserklæring, at jeg har fået lov til at deltage i initiativet, da de andre facilitatorer er tunge profiler fra den humanitære branche. Men jeg glæder mig meget til at lære mere om denne spændende branche.
Leadership for Humanitarians har base i Geneve, men jeg kommer til at være koordinator for Danmark. Læs mere om os på www.leadershipforhumanitarians.orgSkriv en kommentar