Tårnby 2.05.78

Så kom dagen hvor jeg skulle løbe min første 800m udendørs. Efter den noget skuffende 400m vidste jeg helt ærligt ikke hvad jeg skulle forvente. Jeg synes træningen kører godt, men det syntes jeg også inden jeg gik ud og løb 57 på 400m!

Heldigvis havde jeg aftalt med en mandlig løber, at han ville løbe hare for mig på de første 600m. Jeg var taknemmelig for at arrangørerne og de andre piger gik med til det. Det betød jo at ingen af tiderne tæller officielt. Men det tog meget af usikkerheden. Noget af det der gør mig mest nervøs ved en 800m er at man ikke ved på forhånd hvordan løbet udvikler sig. Om ens konkurrenter lægger hårdt ud eller ej, om haren nu løber det de har sagt de vil etc. Men i lørdags følte jeg mig tryg og i gode hænder. Det var bare et spørgsmål om at forsøge at hænge på. Jeg havde sat næsen op efter at løbe 1.30 på 600, og så se hvad jeg havde at skyde med hjem. Det kom dog ikke helt til at ske. Første omgang gik fint, men så stivnede jeg lidt i modvinden på den modsatte langside, og jeg tror nærmere vi løb 1.32, til gengæld kom jeg rimeligt godt hjem og holdt stilen, hvilket er noget jeg har arbejdet meget med. Det kan godt blive rigtig grimt på de sidste 100m hvis man ikke koncentrerer sig. Så jeg er egentlig godt tilfreds med tiden. jeg bliver ved med at minde mig selv om, at jeg har lavet en helt anderledes vintertræning end førhen, og jeg er først lige begyndt på rigtigt at løbe de hårde intervaller i konkurrencetempo og hurtigere. Så der er masser at bygge på. Jeg glæder mig meget til sæsonen. Næste gang jeg skal forsøge at løbe stærkt bliver i Manchester d.19.05.Skriv en kommentar