Turen går til Moskva!


Den 11. Juni skal jeg løbe ved et World Challenge stævne i Moskva. World Challenge serien er der hvor superstjernerne stiller op, når de ikke lige er i gang med et Diamond League Stævne. Så det bliver nok uden sammenligning det stærkeste felt jeg nogensinde har løbet i. Hvordan i alverden min manager har fået mig ind er en gåde, men det beviser min teori om at nogle gange kan det godt betale sig at være en meget lille fisk i en stor sammenhæng. Her er hvordan jeg forestiller mig at det er sket: Mange lande har deres nationale mesterskaber i weekenden d. 16-17 så det har måske været lidt tyndt med deltagere. Arrangøren er pludselig blevet bange for at feltet ville komme til at ligne de åbne russiske mesterskaber i stedet for et internationalt stævne og voila, Rikke får sit livs chance!

Jeg håber meget at jeg får et enkelt stævne inden da. Men jeg glæder mig som en gal til at komme i så heftigt selskab. Træningen går rigtig godt og jeg føler formkurven er på vej op. Vi sad for sjov og regnede på hvor meget jeg skal forbedre mig for at komme med til OL. Det er sådan ca 2.5%…hmmm :-)En kommentar

  1. jørgen k wrote:

    2,5% !….den napper du da bare ;-) Vi er i hvert fald mange, der krydser fingre og hepper på dig hele vejen!

Skriv en kommentar