Verdens Bedste Nyheder

VBN 2014 Thise Mælk

Fuldt fokus på Verdens Bedste Nyheder
Efter nogle år som selvstændig har jeg valgt livet som fast ansat på Verdens Bedste Nyheder. Leadership for Humanitarians er skiftet ud med fuldtids kommunikations og CSR fokus.
Det er et drømme job, som jeg nyder hver dag. Jeg holder dog stadig foredrag og enkelte workshops fra tid til anden. Det er svært for mig helt at slippe sporten og Full Engagement. I bund og grund handler det om det samme: at være med til at løfte folks følelse af livskvalitet og engagement. Med verdens bedste nyheder handler det bare om verdensbilledet i stedet for sundheden eller stress -niveauet.

Den anden sandhed
Der sker frygtelige ting i verden i øjeblikket: Terror, krig, klimaforandringer! Det vælter ind over os hver gang vi åbner en avis eller tænder fjernsynet. Og vi skal selvfølgelig ikke stikke hovedet i sandet. De frygtelige ting er sandheden, men de er ikke HELE sandheden. Hver dag bliver verden også en lille smule bedre. Men det er slow news, ikke breaking news. Det er HIV og Malaria, der bliver bremset. Det er 9 ud af 10 børn, der nu går i skole. det er andelen af ekstremt fattige, som er halveret siden år 2000. Det er miliarder af mennesker, som har fået adgang til rent drikkevand. Hver gang et menneske bliver løftet ud af desperationen og får adgang til et værdigt liv, så er vi lidt tættere på en verden i fred og balance. det går langsomt, men det er inden for vores rækkevidde. Vi må ikke lade alle de frygtelige nyheder gøre os apatiske. Derfor elsker jeg at arbejde for Verdens Bedste Nyheder. Vi lever for at fortælle så mange som muligt den anden del af sandheden. Den der viser at menneskeheden er værd at kæmpe for.

2015 Verdens Vigtigste År
I år skal Verdenssamfundet stå en vigtig prøve: I september mødes statsledere i FN for at enes om de udviklingsmål vi skal styre efter de næste 15år. Forhandlingerne er allerede i gang, og nøgleordene er Universalitet: De nye mål skal gælde for os alle -ikke kun udviklingslandende. Bæredygtighed: Udvikling skal fra nu af tænkes ind i en økonomisk, social og miljømæssigt bæredygtig kontekst. Og Finansiering: Det er slut med at lave løftige mål uden at vide hvor pengene skal komme fra. Finansieringstopmødet i juli forud for Generalforsamlingen i New York, er måske det vigtigste topmøde af dem alle. Også for Klimatopmødet i December, som forhåbentlig kommer til at afslutte et år, hvor verden viste sin even og villighed til at handle samlet for at løse vores fælles udfordringer. Det er mit håb for 2015!Skriv en kommentar